Over Hekwerk-Centrum

Al ruim 30 jaar een begrip. Gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige tuinafscheidingen, tuinpoorten en blokhutten. Tegen een scherpe en eerlijke prijs met 10 jaar garantie op al ons maatwerk.

Persoonlijk advies

Wij helpen je dan ook graag en geven je advies op maat. Neem een tekening en/of foto’s mee van je tuin en samen kijken we naar de mogelijkheden.

Kom gerust vrijblijvend langs, onze koffie staat voor je klaar.

Maatwerk

Wij leveren dan ook op maat gemaakte schuttingen. Maatwerk betekent uiteraard niet de hoofdprijs, wij maken kwaliteitsproducten tegen een eerlijke prijs. Wij zijn trots op onze producten. Niet voor niets geven we dan ook 10 jaar garantie.

Work hard, play hard

Aangenaam, wij zijn Hekwerk-Centrum Nieuwendijk. Al twee generatie een begrip in Nieuwendijk en omstreken. Actief en dynamisch familiebedrijf, wat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het maken en plaatsen van o.a. tuinafscheidingen en tuinpoorten. Hekwerk-Centrum Nieuwendijk maakt kwalitatief hoogwaardige schuttingen en tuinafscheidingen.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs.

We doen meer dan ons best om onze kosten laag te houden en geven graag dit prijsvoordeel aan jouw door. Of je nu online koopt of bij onze vestiging in Nieuwendijk. Wij staan voor:

  • Eerlijke, maar concurrerende prijs
  • Advies op maat
  • Kwaliteitsproducten, niet voor niets geven wij 10 jaar garantie op de door ons gemaakte tuinschermen.

Zelf plaatsen?

Geen probleem! Wij begrijpen dit. Onze tuinafscheidingen zijn zo gemaakt dat je ze eenvoudig zelf kunt plaatsen. Uiteraard staat ons team klaar om dit zware werk uit handen te nemen. Vooraf altijd heldere afspraken, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Onze thuisbasis

In onze eigen productiefaciliteit in Nieuwendijk maken we naast maatwerk poorten en bergingen ook maatwerk hekwerk en tuinafscheidingen, geheel op maat en geheel volgens jouw wensen. Wat betreft het hekwerk kun je zelf de afmetingen, het model en de houtsoort kiezen. Van het traditionele recht en toog model tot schuttingen die bestaan uit gaaspanelen of rustieke delen. Wij maken het, met passie.

Hekwerk-Centrum Nieuwendijk
Zandsteeg 6
4255 SH Nieuwendijk (NB)

Email: info@hekwerkcentrum.nl
Telefoon: 0183 401585
Mobiel: 06 513 501 63