Overkappingen

Lange zwoele avond om heerlijk buiten te zitten in je eigen overkapping, maar hoe lekker is het als je ook in het voor- en najaar nog lekker buiten kan zitten? Het kan met onze overkappingen met glazen schuifpui bijvoorbeeld.

Offerte aanvragen

Maatwerk

Op basis van jouw wensen geven we je een eerlijk advies om jouw perfecte buitenplaats te creëren. Een plek lang van te kunnen genieten. Alles is mogelijk, van landelijk, strak, klassiek. Met verlaagde plafonds of rustieke balken. In alle afmetingen, kleuren met onze ervaring helpen wij je graag.

overkapping

Doe-het-zelf buitenverblijven

Wil je zelf je Veranda plaatsten? Dat kan uiteraard ook, want naast maatwerk van overkappingen leveren wij ook kant-en-klare zelfbouw pakketten. Zo kun je met Woodvison modulaire buitenverblijven zelf de indeling van jouw overkapping samenstellen. Of je je buitenverblijf inricht als berging, of loungeruimte, het kan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk het Buitenverblijfmagazine

Kwaliteit staat voorop

Onze producten staan voor design met een moderne vormgeving. Kwaliteitsproduct met 10 jaar garantie. Het hout dat we gebruiken komt uit verantwoord beheerde bossen en geïmpregneerd hout is onder KOMO-keurmerk verduurzaamd. Voor aflevering controleren wij of alles aan de onze hoge kwaliteitseisen voldoen. Dat goede kwaliteit echter niet duur hoeft te zijn, bewijzen onze overkappingen met een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Houtsoort overkappingen

Overkappingen worden gemaakt van uitstekende houtsoorten zoals lariks / douglas, grenen, eiken, Western Red Cedar of vuren. Lariks / douglas is op dit moment het meest populair. Dit is een A-kwaliteit houtsoort wat betekent dat het hout onbehandeld wel 10 tot jaar 15 mee gaat. Het vergrijst dan wel en niet iedereen vind dit mooi en behandeld het hout met beits op kleur. Bijkomend voordeel is dan dat de levensduur wordt verlengd hierdoor.

Ook het hele jaar door lekker buiten kunnen genieten? Wacht niet langer en deel je ideeen en wensen met ons. Wij helpen je graag.