hardhout schutting met schanskorven

Schutting van hardhout

Tijdloos en extreem duurzaam, de hardhout schutting. Levensduur van 20 tot 25 jaar is zeker mogelijk met een schutting gemaakt van hardhout. 

Offerte aanvragen

Eigenschappen hardhout

Hardhout is afkomstig van loofbomen, meestal afkomstig uit Zuid Amerika, Midden Afrika of Azie. Loofbomen groeien langzaam en kunnen zeer oud worden. Het gevolg is dat de houtnerf/ structuur zeer fijn is. Een prachtig solide uitstraling met een warme uitstraling door de roodbruine kleur. 

hardhout met schanskorven
hardhout met schanskorven
Schutting hardhout met grijze palen met piramide kop

Op maat

Laat ons je wensen weten en samen komen we tot een waanzinnig mooi eindresultaat. Wij maken tuinschermen op maat en de mogelijkheden zijn enorm. Horizontaal of verticaal. Combinatie met schranskorfen en antraciet betonpalen met piramidekop. Het kan allemaal, wat je wensen ook zijn, wij maken het.

Prijzen

We denken graag met je mee, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en offerte. Met onze 35 jaar ervaring haal je de beste kwaliteit hardhout schutting tegen eerlijke en scherpe prijs in je tuin. Wij kunnen het hekwerk met toebehoren en eventuele poort voor je zetten of alle materialen in een totaalpakket bij je leveren.