Douglas Lariks schutting met schranskorven

Schutting Lariks Douglas

Super populair zijn de Lariks Douglas schuttingen. Dit komt waarschijnlijk door de mooie stoere en robuuste uitstraling. Daarnaast heeft het hout onbewerkt een mooie rose kleur. Dit vergrijst onbehandeld na loop van tijd. Een Lariks Douglas scherm, een mooie eigentijdse schutting. 

Offerte aanvragen

Eigenschappen Douglas en Larikshout

Douglas hout is afkomstig van een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Met een fijn tot matig grove nerf. Hout gaat onbehandeld 10 – 15 jaar mee. Om de levensduur te verlengen en vergrijzing tegen te gaan behandel je Douglas/ Lariks met een beits. Daarnaast houdt Douglas niet van natte voeten, dus vermijdt grondcontact.

Detailfoto van lariks douglas scherm
Detailfoto van lariks douglas scherm

Mogelijkheden

Wij maken tuinschermen op maat en de mogelijkheden zijn legio. Vind je privacy belangrijk, dan gebruiken we 19 x 190 planken, zodat je maximale overlap van de planken hebt en er niet doorheen kan kijken. Voor maximale levensduur antraciet betonpalen met platen waarop de schutting rust. En als afwerking een mooie deklat. Wat je wensen ook zijn, wij maken het.

Lariks Douglas schutting

Een aantal voorbeelden van ons werk.

Prijzen

Met onze 35 jaar ervaring haal je de beste kwaliteit Lariks Douglas schutting tegen eerlijke en scherpe prijs in je tuin. Wij kunnen het hekwerk met toebehoren en eventuele poort voor je zetten of alle materialen in een totaalpakket bij je leveren. We denken graag met je mee, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en offerte.