Schutting geimpregneerd grenen

Schutting van geïmpregneerd hout

Tijdloos. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Niet voor niets de meest bestelde en geplaatste schutting bij ons: schutting van geimpregneerd hout.

Offerte aanvragen

Impregneren

Impregneren betekent letterlijk: het doordringen van een materiaal met een andere stof. Met deze techniek zorgen we ervoor dat het hout beschermd wordt tegen de weersinvloeden en is het hout waterafstotend, waterbestendig en schimmelwerend. Er kan gebruik worden gemaakt van een oplosmiddel en/of verhoogde druk om het proces te versnellen.

Schutting horizontaal geimpregneerd hout
Schutting horizontaal geimpregneerd hout
schutting geimpregneerd hout 19 planks met betonpalen antraciet piramide

Grenen en vuren hout geïmpregneerd

Grenen en vuren hout zijn relatief goedkope houtsoorten. Met de juiste behandeling als impregneren bescherm je het hout optimaal en kan het jaren mee. Dit verklaard dat deze schutting de meest gekozen oplossing is voor een schutting/ erfafscheiding. De levensduur van geïmpregneerd hout is 10-15 jaar bij vrij van de grond gemonteerd. En als je de schutting goed onderhoudt en voorziet van een beits, dan verlengd dit de levensduur enorm. 

Meer weten?

We denken graag met je mee, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en een offerte. Met onze 35 jaar ervaring haal je de beste kwaliteit schutting tegen eerlijke en scherpe prijs in je tuin. Wij kunnen het hekwerk met toebehoren en eventuele poort voor je zetten of alle materialen in een totaalpakket bij je leveren.