Schutting met schanskorf
Schutting met Larikshout

Schuttingen

Wij maken en hebben schuttingen in alle maten, soorten en prijzen. Bovendien is het hout waar de schuttingen mee gemaakt worden, afkomstig van verantwoord gekapte bomen. Wij staan voor ons product. Wij geven niet voor niets 10 jaar garantie.

Samen met de buren de schutting zetten

Wil je een schutting kopen samen met je buren? Dat kan en bespaart een hoop geld. Samen een schutting uitkiezen en deze precies op de grens van beide tuinen neerzetten. Zo hoeven jullie niet ieder aparte schuttingen te kopen en kunnen jullie de kosten delen. In ons schuttingen assortiment vind je verschillende stijlen en kleuren tuinschermen; van strak en modern tot klassiek en sierlijk. Welke stijl het beste bij je past, bij Hekwerk-Centrum vind je altijd een passend tuinscherm.

 

Waar op te letten als je een schutting koopt

Het is een dooddoener, maar goedkoop is vaak duurkoop. Wij weten als geen ander wat de verschillen zijn. Bijvoorbeeld de dikte of het aantal planken (hoe meer planken, hoe beter de privacy. Maar een plank meer kost ook weer iets meer). We hebben dan ook een handige checklist gemaakt.

checklijst schutting

Schutting de basis van je buitenkamer

Met een mooie schutting om jouw tuin creeer je een kamer buiten. Prive zodat je heerlijk ongestoord kan zonnen in je achtertuin, maar ook lekker kan genieten van de tuin en bbq. Kortom, wil jij genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft? Neem dan eens een kijkje in ons schuttingen assortiment. Naast schuttingen verkopen we hier ook diverse lage tuinhekken, waarmee je de grenzen van je erf kunt aangeven.

Niets is onmogelijk, wij vinden altijd een passende oplossing. 

Een schutting van hoge kwaliteit

Onze hout beton schuttingen zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze schuttingen worden enkel vervaardigd uit 1e klas Noord-Europees KOMO gekeurd hout met ISO 9002 kwaliteitscertificaat en FSC hout. En jouw schutting wordt naar wens geleverd en gemonteerd voorzien van vuren-, hardhouten- of met onverwoestbare betonpalen. Hierdoor staat jouw schutting als een huis en kan het jaren mee.

Je kan onze schuttingen zelf plaatsen aan de hand van ons stappenplan: Zelf schutting plaatsten. Uiteraard kun je ook door onze vakkundige schuttingmonteurs jouw schutting laten plaatsen.